Przystawki 
Ser regionalny pieczony i podany z konfiturą 
22 PLN

Moskol z sosem kurkowym
23 PLN

 

Zupy 
Żurek podhalański z wkładką domowej białej kiełbasy 
16 PLN

Kwaśnica na baraninie z grzanką i owczym serem
16 PLN

Gazdowski rosół z makaronem i mięsną wkładką
18 PLN

 

Dania główne 

Pstrąg z górskiego potoku pieczony w całości serwowany z młodymi ziemniakami 
i sałatką z ogórków 
36 PLN

Kotlet Juhas z serem regionalnym i bekonem podany z grulami zasmażanymi,
bryndzą i kapustą kiszoną
38 PLN

Placek po Zbójnicku z gulaszem wołowym, kwaśną śmietaną, kiszonym ogórkiem 
i serem regionalnym
39 PLN

Udo gęsie confit serwowane z knedlami nadziewanymi brusznicami 
podane z puree z czerwonej kapusty z wiśniami
54 PLN 

Jagnięcina marynowana w góralskiej mioduli ułożona na soczewicy z bobem, czerwoną kapustą i leśnymi grzybami
69 PLN