Sałatki 

Sałatka Cezar podana z kurczakiem, bekonem, parmezanem i bagietką (gluten free)
lub
Sałatka Cezar podana z krewetkami, parmezanem i bagietką  (gluten free)
29 PLN

Rukola w konfiturze z cebuli z mozzarellą i orzechami piniowymi  (gluten free)
22 PLN

 

Przystawki 

Śledź różowy marynowany w kurkach i oscypku podany z piernikiem i majonezem z buraka
29 PLN

 Tatar z polędwicy wołowej z prawdziwkami i musem z jaj  (gluten free)
40 PLN

Carpaccio z polędwicy jelenia podane z musem z owoców leśnych, borowikami confit i rukolą 
48 PLN

 

Zupy 
Grzybowa z mascarpone
24 PLN

Tajska o aromacie imbiru, kokosu i trawy cytrynowej z pieczonym kurczakiem
25 PLN

Rybna zupa z łososiem, dorszem i małżami  (gluten free)
32    PLN

 

Dania główne 

Pierś perliczki ułożona na kaszotto grzybowym, serwowana z kapustą pak choy
 i cebulą confit          
42 PLN

Pierś kaczki żeńskiej sous vide podana z kaszą kuskus, jabłkiem, musztardą pomarańczową i musem z wędzonej śliwki 
56 PLN

 Krewetki smażone z polskim czosnkiem i pastą chili, podduszone w białym winie 
z dodatkiem zimnego masła (gluten free)
69 PLN

Dorsz serwowany z czarną fasolą, marynowaną cukinią,
małżami i sosem szafranowym
65 PLN

Stek z polędwicy wołowej podany z ziemniakami gratin i pieczonymi warzywami 
75 PLN

 

Desery

Lody z palonego masła z piaskiem orzechowym  (gluten free)
16 PLN

Creme brulee o aromacie lawendy karmelizowany brązowym cukrem  (gluten free)
19 PLN 

Suflet czekoladowy z sorbetem ananasowo bazyliowym
22 PLN

Polskie kozie sery z musztardą figową i konfiturą z gruszek  (gluten free)
38 PLN